Coachen

U bevindt zich hier: Home » Diensten » Coachen

Uw ontwikkeling


Veel mensen vinden ondernemen het meest eenzame beroep ter wereld. Toch heeft u vaak behoefte aan iemand die begrijpt wat u beweegt. Iemand die weet wat u op uw weg tegenkomt. Die vanuit zijn jarenlange ervaring, ook als zelfstandig ondernemer, u kan helpen uzelf persoonlijk verder te ontwikkelen. Die iemand vindt u bij ons.

 

Uw medewerkers


De noodzaak tot eigen ontwikkeling geldt natuurlijk ook voor uw medewerkers. Ook hierin kunnen onze adviseurs een belangrijke rol spelen. Zij weten als uw adviseur wat goed en nodig is voor uw bedrijf en kunnen de rol van uw medewerkers hierop afstemmen.

Uw bedrijfsvoering


In uw bedrijfsvoering komt u veel partijen tegen, waaronder uw accountant voor de jaarrekening, uw fiscalist zodat u voldoende (maar niet teveel) belasting betaalt, uw klanten, uw leveranciers, uw financiers, de bedrijfsjurist en ook uw eigen adviseur. Deze laatste persoon kan u bijstaan als coach en klankbord, vanuit zijn kennis en ervaring en als werkelijk, onafhankelijke deskundige. In deze tijd is een adviseur dan ook een net zo vanzelfsprekend deel van uw organisatie als alle andere genoemde partijen.

Uw omgeving


Daarnaast bent u ondernemer in een steeds veranderende omgeving. Deze omgeving wordt met de dag complexer, meer specialistisch en daardoor minder overzichtelijk. Toch zult u als mens en ondernemer mee moeten in deze ontwikkeling. Hiervoor heeft u iemand nodig die u kan begeleiden en op de juiste momenten de juiste vragen stelt, ook de vervelende waar u liever niet zelf bij stilstaat. Onze adviseur is dan de aangewezen persoon. Hij stelt deze vragen dagelijks en helpt u de juiste antwoorden te vinden.

Uw coaching


Als ondernemer zult u regelmatig het gevoel hebben dat u iets mist. Dit kan kennis zijn, inzicht, management kwaliteiten of iets anders, iets ondefinieerbaars. Onze adviseurs kunnen u helpen de leemtes te benoemen en in te vullen.
Uit onze ervaring blijkt overigens dat individuele en op het bedrijf afgestemde coaching veel effectiever is dan af en toe een cursus volgen. Coaching levert namelijk een blijvend resultaat, in plaats van kennis die na een maand grotendeels is vergeten. En daarmee behaalt u daarnaast dus ook meer rendement.